Het bedrijf

Vader Paul en zoons Menno en Frank vormen een team met ruime ervaring in combinatie met frisse moderne ideeën voor uw tuin.

Wij zijn werkzaam in de driehoek tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort, maar voornamelijk te vinden in

Blaricum en Laren.


EEN PERSOONLIJK ONTWERP

Een tuin is een extra kamer van uw huis, dus heel persoonlijk, vandaar dat wij graag van u horen wat uw wensen zijn zodat wij een goed tuinplan kunnen maken op uw behoefte en budget.


AANLEG

Wij kunnen een totaalpakket leveren wat betreft de aanleg, het grondwerk doen wij zelf met zo veel mogelijk eigen materieel, groot straatwerk doen wij samen met een bestratingsfirma.


Houtwerk doen wij over het algemeen weer zelf net als de beplanting en eventueel de beregening.ONDERHOUD

Wat betreft onderhoud werken wij vaak op contractbasis, uitgaande van de totale kosten per jaar betaald u een vast bedrag per maand of per kwartaal. Wij vinden het echter ook leuk om uw tuin 1 of 2 maal per jaar te snoeien of uw gazon in het voorjaar te verticuteren en te bemesten, ook is het mogelijk om al het maaiwerk door ons te laten doen.


BOOMVERZORGING

Ons hoveniersbedrijf heeft ook ruime ervaring en deskundigheid als het om boomonderhoud gaat, wij zijn ook in staat uw boom te kappen en u te informeren omtrent de vergunningsplicht voor eventuele kap. Indien mogelijk maken wij gebruik van een hoogwerker maar wij kunnen ook klimmen op plaatsen waar de hoogwerker niet kan komen.